Haarwerken Almelo

Heb jij last van haarproblemen en zoek jij hulp om dit te verhelpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We begrijpen dat een eerste afspraak maken eng kan zijn. Toch raden wij je aan om hulp te zoeken bij haarproblemen, want uiteindelijk krijg je er veel voor terug. Je haar raakt namelijk je identiteit. Haarproblemen kunnen je eigenwaarde en zelfbeeld aantasten en dat is vervelend. Dit kan namelijk voor onzekerheid in het dagelijks leven zorgen. Bij haarwerken Almelo kunnen wij je gelukkig helpen bij verschillende soorten haarproblemen om je zelfvertrouwen weer te vergroten.

Afspraak maken

Wij werken op afspraak om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben. Ben je niet in staat om ons te bezoeken, dan komen wij graag bij je aan huis of op het ziekenhuis. Een afspraak is altijd mogelijk binnen vijf werkdagen.

Haarwerk Almelo: wat kunnen wij je voor betekenen?

Kaalheid kan onder andere stress, medicijnen of een haarziekte als oorzaak hebben. Het kan gaan om het gedeeltelijk uitvallen haar. Daarnaast komt volledige kaalheid ook regelmatig voor. Wij kunnen je aanvullende haarstukken bieden. Je eigen haar wordt dan aangevuld op de plaatsen waar dit nodig is. Wij hebben verschillende haarwerken (pruiken) in onze collectie. Deze zijn geschikt voor mensen die volledig kaal zijn. Deze zijn zo natuurlijk mogelijk gemaakt. We kunnen de haarwerken speciaal voor jou op maat maken. Neem contact op met haarwerk Almelo voor meer informatie over de mogelijkheden.

Haarwerkspecialist Almelo: de beste service

We vinden het ook van groot belang om een uitstekende service te bieden. De haarwerkspecialist Almelo heeft veel ervaring. Wij stellen onze klanten ook graag tevreden. Je hebt bij ons de mogelijkheid om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. We werken alleen op afspraak, zodat wij alle tijd voor je vrij kunnen maken. Ben je niet in staat om ons Hairidentity te bezoeken? Wij kunnen ook bij je thuis langskomen en desnoods in het ziekenhuis.

Alle haarwerken maken wij op maat

Persoonlijk advies

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek gaan we samen kijken naar een mooie en natuurlijke oplossing die bij je past en
waar jij je goed bij voelt.

Service bij chemotherapie

Bij een chemotherapie behandeling wordt het haarwerk kosteloos voor je gereserveerd. Mocht je haar niet uitvallen, dan ben je ons natuurlijk niets verschuldigd.

Thuis of in het ziekenhuis

Om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben werken wij op afspraak. Ben je niet in staat om ons te bezoeken dan komen we bij je aan huis of in het ziekenhuis.