Persoonlijk advies

Bij ons krijg jij alle persoonlijke aandacht en tijd krijgt die je nodig hebt. Wij helpen je
graag om samen met jou de beste oplossing voor jou persoonlijk te kiezen. Op basis van jouw wensen zoeken wij naar een oplossing waar jij je goed bij voelt.

Dit kan een klein haarstukje, haarwerk of een pruik zijn, maar er zijn ook alternatieven. Er is veel mogelijk op dit gebied, meer dan je verwacht. Het gaat erom wat bij jou past.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben werken wij op afspraak. Een eerste adviesgesprek is gratis en vrijblijvend. En ben je niet in staat om ons te bezoeken, dan komen we bij je aan huis of in het ziekenhuis.

Nazorg

Net als een kapsel heeft een pruik of haarwerk ook onderhoud nodig. Een haarwerk van synthetisch haar kan ruw worden. Dit kunnen wij herstellen via een speciale behandeling waarbij wij de vezel polijsten. Deze lijkt dan weer als nieuw. Een haarwerk van echt haar kan verkleuren.

Om je haarwerk zo goed en natuurlijk mogelijk te houden raden wij je aan om het gemiddeld om de zes weken te laten behandelen/onderhouden.

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je je haarwerk niet bij ons hebt aangeschaft.

ANKO

Wij zijn een ANKO gecertificeerd en gecontracteerd zorgverlener. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Via de sectie haarwerken van de ANKO, sectie haarwerken, zijn wij ook aangesloten bij de Geschillencommissie Uiterlijke Verzorging van de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken. Dit geeft je duidelijkheid en zekerheid.

Ben je niet tevreden, dan kun je gebruik maken van onze klachtenprocedure.

Vergoeding zorgverzekeraar

Met een medische indicatie kom je in aanmerking voor een vergoeding van de aanschaf van een haarwerk. Afhankelijk van je zorgverzekering heb je naast de basisvergoeding wellicht ook recht op een aanvullende vergoeding. Wij kunnen je hier alle informatie over verschaffen en je helpen met de financiële afwikkeling hiervan. De vergoeding voor een haarwerk is een jaarlijkse vergoeding, zodat je ieder jaar het recht hebt om een nieuw haarwerk aan te schaffen.

Hairidentity heeft contracten met alle zorgverzekeraars.