Haarwerken

Haar is een belangrijk deel van je uiterlijk. Haarverlies of kaalheid verandert niet alleen je uiterlijk, maar raakt ook je zelfvertrouwen. Kaalheid kan verschillende oorzaken hebben. Zoals door een haarziekte (alopecia), het gebruik van medicijnen, stress, chemokuur of mannelijke kaalheid. Het kan iedereen overkomen. Van jong tot oud, man of vrouw.

Haarverlies is niet niks. Het is dan goed te weten wat er mogelijk is. Bijvoorbeeld door het haar aan te vullen met een haarstuk of het dragen van een haarwerk (ofwel een pruik). Onze haarwerken en haarstukken zijn er in allerlei soorten en maten.

Elk haarwerk wordt passend gemaakt, geknipt en gestyled. Vaak is er ook de angst dat een haarwerk kan afwaaien, maar een goed op maat gemaakt haarwerk waait niet af. Je hoeft geen belemmering of angst te voelen in je dagelijkse bezigheden of je nu sport of zwemt.

Goed advies is zo belangrijk

Ieder mens is uniek en zo is ook ieder haarwerk uniek. We begeleiden je vanaf het eerste gesprek tot het maken van de voor jou passende oplossing. Onze service stopt hier niet. Ook daarna besteden we alle aandacht aan het wassen, stylen en onderhoud van je haarwerk.

Alle haarwerken maken wij op maat

Wij hebben confectie haarwerken (standaard haarwerken) en maatwerk, in alle prijsklassen. Tevens zijn er ook meerdere soorten bevestigingstechnieken.

Eigen atelier

Hairidentity heeft een eigen atelier, waarin je haarwerk voor jou passend gemaakt wordt. Dit doen wij door verschillende werkzaamheden aan je haarwerk uitvoeren, zoals het vermaken en bijknopen van je haarwerk. Haarwerken van echt haar kunnen wij ook kleuren.

Ook onderhoud en eventuele reparaties doen wij veelal zelf vanuit ons atelier. Een haarwerk kan bijvoorbeeld wijder worden door het dragen en transpiratie. In dat geval kunnen wij het haarwerk innemen, dat wil zeggen weer passend maken.

Om je haarwerk zo goed en natuurlijk mogelijk te houden raden wij je aan om het gemiddeld om de zes weken te laten behandelen/onderhouden.

Voor vragen en advies kun je altijd bij ons terecht. Twijfel niet … vragen staat vrij!