Haarwerken Apeldoorn: haarproblemen?

Veel mensen hebben haarproblemen, maar vinden het lastig om daar hulp voor te zoeken. Dat begrijpen wij ook goed, want sommige mensen hebben een soort schaamte als het gaat over haarproblemen. Toch is het belangrijk om over de drempel heen te stappen en hulp te zoeken bij haarproblemen. Je haar is namelijk een belangrijk onderdeel van je identiteit en daarmee je zelfvertrouwen. Veel mensen voelen zich onzeker door kaalheid en dit kan je eigenwaarde, je zelfbeeld, raken. Bij haarwerken Apeldoorn kunnen wij je gelukkig helpen. Wij helpen mensen met verschillende haarproblemen.

Afspraak maken

Wij werken op afspraak om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben. Ben je niet in staat om ons te bezoeken, dan komen wij graag bij je aan huis of op het ziekenhuis. Een afspraak is altijd mogelijk binnen vijf werkdagen.

Haarwerk Apeldoorn: wat kunnen wij bieden

Kaalheid kan verschillende oorzaken hebben. Dit kan onder andere komen door stress, medicijnen of een haarziekte. Kaalheid is er in verschillende gradaties. Misschien heb je last van uitvallend haar. In dat geval kunnen wij aanvullende haarstukken bieden. Dan wordt je eigen haar aangevuld waar dat nodig is. Ook bij volledige kaalheid staan wij voor je klaar. Wij hebben namelijk fantastische haarwerken (pruiken). Deze zijn zo natuurlijk mogelijk. Een haarwerk kan veel doen voor je zelfvertrouwen. Dat je weer naar jezelf durft te lachen in de spiegel. Bij haarwerk Apeldoorn hebben wij standaard haarwerken, maar we kunnen ook een haarwerk voor jou op maat maken.

Haarwerkspecialist Apeldoorn: onze service

Wij hebben veel ervaring met alle mogelijke haarproblemen en gaan graag eerst een vrijblijvend gesprek met je aan. Tijdens dit gesprek kun je eerst aangeven wat je zelf precies wilt. Samen gaan we vervolgens kijken naar een passende en natuurlijke oplossing. We begrijpen dat het eerst spannend kan zijn, maar we beloven je dat je nergens voor hoeft te vrezen. Wij willen wel alle tijd en aandacht aan je kunnen geven. Daarom werken wij alleen op afspraak. Ben je niet in staat om ons fysiek te bezoeken? Dan kunnen wij ook bij je thuis langskomen of in het ziekenhuis. Neem een kijkje op de website van de haarwerkspecialist Apeldoorn en plan daar een afspraak!

Alle haarwerken maken wij op maat

Persoonlijk advies

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek gaan we samen kijken naar een mooie en natuurlijke oplossing die bij je past en
waar jij je goed bij voelt.

Service bij chemotherapie

Bij een chemotherapie behandeling wordt het haarwerk kosteloos voor je gereserveerd. Mocht je haar niet uitvallen, dan ben je ons natuurlijk niets verschuldigd.

Thuis of in het ziekenhuis

Om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben werken wij op afspraak. Ben je niet in staat om ons te bezoeken dan komen we bij je aan huis of in het ziekenhuis.