Haarwerken Deventer: je eigenwaarde behouden

Je haar zegt natuurlijk veel over je identiteit. Bij een eerste ontmoeting kijken mensen als eerste naar je gezicht en het haar is daar natuurlijk een onderdeel van. Door allerlei oorzaken kun je kaal worden. Veel mensen worden er onzeker van. Je verliest een deel van je eigenwaarde. Bij haarwerken Deventer kunnen wij je gelukkig helpen!

Afspraak maken

Wij werken op afspraak om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben. Ben je niet in staat om ons te bezoeken, dan komen wij graag bij je aan huis of op het ziekenhuis. Een afspraak is altijd mogelijk binnen vijf werkdagen.

Haarwerk Deventer: wat kunnen wij bieden?

Kaalheid kan verschillende oorzaken hebben. Daarbij kun je denken aan medicijnen, stress of een haarziekte (alopecia). Verlies jij veel haar, of ben je helemaal kaal? Wij helpen je dan graag bij het terugkrijgen van je zelfvertrouwen. Bij ons heb je verschillende mogelijkheden. We kunnen het haar bijvoorbeeld aanvullen met eeb haarstuk of een haarwerk (pruik). Wij werken met allerlei soorten haarstukken en haarwerken. Vaak direct leverbaar. Ook kunnen wij haarwerken op maat maken.

Haarwerkspecialist Deventer: onze service

Als haarwerkspecialist Deventer vinden wij het belangrijk om elke klant tevreden te stellen. Misschien vind je het allemaal eng en heb je meer informatie en zekerheid nodig. Dan kun je bij ons een vrijblijvende afspraak inplannen. Tijdens deze kennismaking leggen wij precies uit wat we voor jou kunnen betekenen. We zoeken altijd naar een natuurlijke oplossing. Je krijgt zelf alle ruimte om aan te geven wat voor jouw belangrijk is. Het is begrijpelijk dat het een lastige keuze is en daarbij proberen we je te ondersteunen. Wij willen je alle aandacht en ruimte geven en daarom werken wij alleen op afspraak. Je kunt een vrijblijvende afspraak via onze website inplannen.

Alle haarwerken maken wij op maat

Persoonlijk advies

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek gaan we samen kijken naar een mooie en natuurlijke oplossing die bij je past en
waar jij je goed bij voelt.

Service bij chemotherapie

Bij een chemotherapie behandeling wordt het haarwerk kosteloos voor je gereserveerd. Mocht je haar niet uitvallen, dan ben je ons natuurlijk niets verschuldigd.

Thuis of in het ziekenhuis

Om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben werken wij op afspraak. Ben je niet in staat om ons te bezoeken dan komen we bij je aan huis of in het ziekenhuis.