Haarwerken Enschede

Wanneer je last hebt van haarproblemen, dan begrijpen wij heel goed dat het lastig kan zijn om daar hulp voor te zoeken. Toch is het goed om over de drempel te stappen en hulp te zoeken. Het kan een spannende stap zijn, maar uiteindelijk zal je blij zijn dat je het gedaan hebt. Veel mensen voelen zich namelijk onzeker door haarproblemen. Haarproblemen, zoals kaalheid, kunnen je eigenwaarde en zelfbeeld raken. Gelukkig kunnen wij je bij haarwerken Enschede helpen.

Afspraak maken

Wij werken op afspraak om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben. Ben je niet in staat om ons te bezoeken, dan komen wij graag bij je aan huis of op het ziekenhuis. Een afspraak is altijd mogelijk binnen vijf werkdagen.

Haarwerk Enschede: wat kunnen wij voor je betekenen?

Er kunnen verschillende redenen voor kaalheid zijn. Daarbij kun je denken aan stress, medicijnen, maar ook een haarziekte. Kaalheid kan in verschillende vormen voorkomen. Misschien heb je de laatste tijd ineens last van veel haaruitval. Wij kunnen je adviseren in het gebruik van haarproducten en zijn erkend leverancier van Mediceuticals. Ook bij gedeeltelijke of volledige kaalheid kunnen wij je helpen. Wij bieden namelijk haarwerken (pruiken) en deze geven jou weer extra zelfvertrouwen. Bij haarwerk Enschede kun je dus terecht voor verschillende haarwerken.

Haarwerkspecialist Enschede: onze service

Wij hebben veel ervaring en we kunnen je dan ook helpen met al je haarproblemen. We gaan eerst ook graag een vrijblijvend gesprek met je aan, zodat we het een en ander kunnen bespreken. Wij werken alleen op afspraak, aangezien wij alle tijd en aandacht aan je willen geven. Als je om een of andere reden niet in staat bent om ons te bezoeken, dan vinden we een gepaste oplossing. Op de website van de haarwerkspecialist Enschede vind je extra informatie.

Alle haarwerken maken wij op maat

Persoonlijk advies

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek gaan we samen kijken naar een mooie en natuurlijke oplossing die bij je past en
waar jij je goed bij voelt.

Service bij chemotherapie

Bij een chemotherapie behandeling wordt het haarwerk kosteloos voor je gereserveerd. Mocht je haar niet uitvallen, dan ben je ons natuurlijk niets verschuldigd.

Thuis of in het ziekenhuis

Om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben werken wij op afspraak. Ben je niet in staat om ons te bezoeken dan komen we bij je aan huis of in het ziekenhuis.