Haarwerken Zwolle

Wanneer je last hebt van haarproblemen, dan wil je daar ongetwijfeld mee geholpen worden. Het is namelijk een deel van je identiteit en haarproblemen kunnen dan ook je zelfbeeld verlagen. Bij haarwerken Zwolle kunnen wij je gelukkig helpen bij verschillende soorten haarproblemen. We begrijpen dat dit eerst spannend kan zijn. Wij bespreken graag met jou de verschillende mogelijkheden. Haarwerken Zwolle staat voor je klaar.

Afspraak maken

Wij werken op afspraak om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben. Ben je niet in staat om ons te bezoeken, dan komen wij graag bij je aan huis of op het ziekenhuis. Een afspraak is altijd mogelijk binnen vijf werkdagen.

Haarwerk Zwolle: hoe kunnen wij je precies helpen?

De oorzaken van kaalheid kunnen verschillen. Je kunt bijvoorbeeld met haaruitval te maken krijgen door stress. Maar ook medicijnen of een haarziekte kunnen voor haaruitval zorgen. Wij helpen mensen die deels en volledig kaal zijn. Het eigen haar kan worden aangevuld met een haarstuk. Wij hebben verschillende haarstukken en deze zijn zo natuurlijk mogelijk gemaakt.

Haarwerkspecialist Zwolle

Hairidentity is al een tijd actief en heeft veel klanten kunnen voorzien van prachtige haarwerken. Dan beginnen we eerst met een vrijblijvend gesprek. Dit kan natuurlijk spannend zijn. Wij werken alleen op afspraak, zodat wij alle tijd voor je hebben en de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. Je kunt contact opnemen om een afspraak te maken. Neem dus eens een kijkje op de site van de haarwerkspecialist Zwolle.

Alle haarwerken maken wij op maat

Persoonlijk advies

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek gaan we samen kijken naar een mooie en natuurlijke oplossing die bij je past en
waar jij je goed bij voelt.

Service bij chemotherapie

Bij een chemotherapie behandeling wordt het haarwerk kosteloos voor je gereserveerd. Mocht je haar niet uitvallen, dan ben je ons natuurlijk niets verschuldigd.

Thuis of in het ziekenhuis

Om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben werken wij op afspraak. Ben je niet in staat om ons te bezoeken dan komen we bij je aan huis of in het ziekenhuis.