Pruiken Almelo

Heb je problemen met je haar? Heb je bijvoorbeeld last van haaruitval of beginnende kaalheid? Je kunt door verschillende oorzaken kalen worden en dat is natuurlijk niet leuk. Het is een belangrijk onderdeel van je algehele uitstraling en het raakt je identiteit. Mensen met haarproblemen kunnen dan ook te maken krijgen met een laag zelfbeeld en minder zelfvertrouwen. Gelukkig kunnen wij je onder andere helpen met pruiken in Almelo. In deze tekst gaan wij wat dieper op de mogelijkheden en de service die wij kunnen bieden.

Afspraak maken

Wij werken op afspraak om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben. Ben je niet in staat om ons te bezoeken, dan komen wij graag bij je aan huis of op het ziekenhuis. Een afspraak is altijd mogelijk binnen vijf werkdagen.

Pruik Almelo

Er zijn verschillende soorten haarproblemen. Ook hebben ze allemaal verschillende oorzaken. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van haaruitval door stress of een burn-out. Bij haaruitval ben je niet altijd volledig kaal en daarom kunnen wij het ook aanvullen met passende haarstukken. Ook kun je te maken krijgen met volledige kaalheid. Dit komt bijvoorbeeld door bijwerkingen van medicijnen, maar sommige mensen krijgen ook met een haarziekte te maken. In die gevallen kunnen wij een pruik (haarwerk) voor jou op maat maken.

Pruiken op maat Almelo: goede service

Bij ons ben je zeker op de juiste plaats voor pruiken op maat in Almelo. We gaan altijd eerst een vrijblijvend gesprek met je aan. Je kunt contact opnemen om een afspraak in te plannen. We werken alleen op afspraak, omdat wij op die manier al onze klanten de nodige tijd kunnen bieden. Als haarspecialist hebben wij veel ervaring en we kunnen je dus ook voorzien van gepast advies. Kun je fysiek niet bij ons langskomen? Dan komen wij bij je thuis langs, of in het ziekenhuis.

Alle haarwerken maken wij op maat

Persoonlijk advies

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek gaan we samen kijken naar een mooie en natuurlijke oplossing die bij je past en
waar jij je goed bij voelt.

Service bij chemotherapie

Bij een chemotherapie behandeling wordt het haarwerk kosteloos voor je gereserveerd. Mocht je haar niet uitvallen, dan ben je ons natuurlijk niets verschuldigd.

Thuis of in het ziekenhuis

Om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben werken wij op afspraak. Ben je niet in staat om ons te bezoeken dan komen we bij je aan huis of in het ziekenhuis.