Pruiken Apeldoorn

Wanneer je last hebt van haarproblemen, dan begrijpen wij goed dat dit vervelend is en je daar graag mee wilt worden geholpen. Hulp zoeken kan best spannend zijn. Sommige mensen schamen zich voor de haarproblemen, maar dit is helemaal nergens voor nodig. Het kan namelijk iedereen gebeuren en gelukkig zijn er goede alternatieven. Je haar is een belangrijk onderdeel van je identiteit. Haarproblemen kunnen dan ook je eigenwaarde aantasten. Bij pruiken Apeldoorn helpen wij je graag met je haarproblemen. In deze tekst bespreken wij in de tweede alinea wat wij zoal voor je kunnen betekenen. In de derde alinea gaan wij dieper in op onze service.

Afspraak maken

Wij werken op afspraak om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben. Ben je niet in staat om ons te bezoeken, dan komen wij graag bij je aan huis of op het ziekenhuis. Een afspraak is altijd mogelijk binnen vijf werkdagen.

Pruik Apeldoorn

Haarproblemen kunnen veel oorzaken hebben. Dit kan bijvoorbeeld door stress, of een burn-out komen. Heb je last van uitvallend haar en wil je daarmee geholpen worden? Dan kun je bij ons terecht voor haarstukken van een goede kwaliteit. Dit vult je haar aan. Bij volledige kaalheid kun je bij ons terecht voor een pruik (haarwerk). Deze zijn zo natuurlijk mogelijk gemaakt en verhogen je zelfvertrouwen aanzienlijk. Wij kunnen haarwerken speciaal voor jou op maat maken.

Pruiken op maat Apeldoorn

Met onze ervaring weten wij altijd een gepast haarwerk op maat voor jou te maken. Heb je interesse voor pruiken (haarwerken) op maat in Apeldoorn? In dat geval kun je via onze website een vrijblijvend gesprek inplannen. Wij werken alleen op afspraak, omdat wij klanten alle tijd willen geven. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden tijdens dit gesprek. Het kan uiteraard eerst spannend zijn maar er bij ons heerst gelukkig een informele sfeer. Is het voor jou niet mogelijk om ons fysiek te bezoeken? Dan kunnen wij ook bij je thuis langskomen of in het ziekenhuis.

Alle haarwerken maken wij op maat

Persoonlijk advies

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek gaan we samen kijken naar een mooie en natuurlijke oplossing die bij je past en
waar jij je goed bij voelt.

Service bij chemotherapie

Bij een chemotherapie behandeling wordt het haarwerk kosteloos voor je gereserveerd. Mocht je haar niet uitvallen, dan ben je ons natuurlijk niets verschuldigd.

Thuis of in het ziekenhuis

Om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben werken wij op afspraak. Ben je niet in staat om ons te bezoeken dan komen we bij je aan huis of in het ziekenhuis.