Pruiken Deventer

Wanneer je last hebt van haarproblemen, dan begrijpen wij goed dat je daar graag mee wilt worden geholpen. Dit is uiteraard eerst spannend, want sommige mensen hebben schaamte als het haarproblemen betreft. Je haar is een wezenlijk onderdeel van je uitstraling en daarmee ook van je zelfvertrouwen. Kaalheid of haaruitval kunnen dan ook voor onzekerheid zorgen en je een minder gevoel van eigenwaarde geven. Pruiken Deventer kan jou gelukkig met verschillende haarproblemen helpen. In deze tekst gaan wij wat dieper in op de mogelijkheden die wij bieden en de kwaliteit van onze service.

Afspraak maken

Wij werken op afspraak om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben. Ben je niet in staat om ons te bezoeken, dan komen wij graag bij je aan huis of op het ziekenhuis. Een afspraak is altijd mogelijk binnen vijf werkdagen.

Pruik Deventer: wat bieden wij

Kaalheid kan plots ontstaan, maar soms zijn er ook duidelijke oorzaken aan te wijzen. Je kunt bijvoorbeeld haaruitval krijgen door stress. Maar ook medicijnen voor een behandeling kunnen dit als bijwerking hebben. Daarnaast zijn er ook nog verschillende haarziektes. Bij stress heb je meestal last van uitvallend haar. De dunne plekken kunnen gelukkig aangevuld worden met haarstukken. Daarnaast helpen wij ook mensen met volledige kaalheid. Wij kunnen de haarwerken volledig op maat maken. Neem een kijkje op de website van pruik Deventer voor meer informatie.

Pruiken op maat Deventer: de service die wij kunnen bieden

Onze haarstukken zijn van een goede kwaliteit en komen zo natuurlijk mogelijk over. Hairidentity heeft veel ervaring en klantvriendelijkheid staat bij ons altijd centraal. Je kunt vrijblijvend een afspraak inplannen en dan bespreken wij de verschillende mogelijkheden. We werken alleen op afspraak, want wij vinden het belangrijk om tijd voor je vrij te maken. Ben je niet in staat om langs te komen? Wij kunnen ook een thuisbezoek of een ziekenhuisbezoek afleggen. Voor pruiken op maat Deventer zit je bij ons dus goed!

Alle haarwerken maken wij op maat

Persoonlijk advies

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek gaan we samen kijken naar een mooie en natuurlijke oplossing die bij je past en
waar jij je goed bij voelt.

Service bij chemotherapie

Bij een chemotherapie behandeling wordt het haarwerk kosteloos voor je gereserveerd. Mocht je haar niet uitvallen, dan ben je ons natuurlijk niets verschuldigd.

Thuis of in het ziekenhuis

Om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben werken wij op afspraak. Ben je niet in staat om ons te bezoeken dan komen we bij je aan huis of in het ziekenhuis.