Pruiken Hengelo

Heb je last van haarproblemen? Dan kan dat heel vervelend zijn. Veel mensen schamen zich ervoor. Het haar is dan ook belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Haarproblemen kunnen een laag zelfbeeld als gevolg hebben. Gelukkig kan Hairidentity helpen met haarproblemen. Daardoor krijg je weer meer zelfvertrouwen en zit je lekkerder in je vel! Maar wij kunnen nog veel meer bieden. In dit artikel gaan wij wat dieper in op onze kracht.

Afspraak maken

Wij werken op afspraak om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben. Ben je niet in staat om ons te bezoeken, dan komen wij graag bij je aan huis of op het ziekenhuis. Een afspraak is altijd mogelijk binnen vijf werkdagen.

Pruik Hengelo: de verschillende mogelijkheden

Kaalheid kan in meerdere vormen voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van vroegtijdig haaruitval. Dit kan komen door allerlei oorzaken. Denk daarbij aan stress, een burn-out en andere zaken. Wil je je haar aanvullen? Wij kunnen je aanvullende haarstukken bieden. Deze passen perfect bij je haar en geven het weer een vollere uitstraling. Daarnaast kun je ook te maken krijgen met volledige kaalheid. Dit kan door medicijnen of een haarziekte komen. Dan Hairidentity kan pruiken op maat in Hengelo leveren, maar tegelijkertijd vinden wij het ook belangrijk om een uitstekende service te bieden. Wil je door ons geholpen worden met je haarproblemen? Je kunt contact opnemen om een vrijblijvende afspraak in te plannen. We begrijpen dat het best spannend kan zijn, maar we zijn begripvol en nemen extra tijd voor jou. Dan bespreken wij de verschillende mogelijkheden. Is het voor jou fysiek niet mogelijk om bij ons langs te komen? Dan kunnen wij ook bij je thuis langskomen. Daarnaast doen wij ook ziekenhuisbezoeken.

Alle haarwerken maken wij op maat

Persoonlijk advies

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek gaan we samen kijken naar een mooie en natuurlijke oplossing die bij je past en

waar jij je goed bij voelt.

Service bij chemotherapie

Bij een chemotherapie behandeling wordt het haarwerk kosteloos voor je gereserveerd. Mocht je haar niet uitvallen, dan ben je ons natuurlijk niets verschuldigd.

Thuis of in het ziekenhuis

Om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben werken wij op afspraak. Ben je niet in staat om ons te bezoeken dan komen we bij je aan huis of in het ziekenhuis.