Pruiken Zutphen

Met haarproblemen wil jij natuurlijk graag geholpen worden. Eerst kan dit best spannend zijn, omdat er een bepaalde schaamte kan zijn. Je haar is immers een belangrijk onderdeel van je algehele uitstraling. Wanneer je daar onzeker over bent, dan kan dit zorgen voor een laag zelfbeeld en minder zelfvertrouwen. Pruiken (haarwerken) uit Zutphen kan veel betekenen voor je zelfvertrouwen. Hairidentity helpt jou graag met het vergroten van het zelfvertrouwen. Wij maken haarwerken op maat en deze geven een natuurlijke uitstraling. In deze tekst zullen wij daar wat dieper op ingaan. In de tweede alinea bespreken wij de verschillende mogelijkheden. In de derde alinea gaan wij dieper in op onze manier van werken.

Afspraak maken

Wij werken op afspraak om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben. Ben je niet in staat om ons te bezoeken, dan komen wij graag bij je aan huis of op het ziekenhuis. Een afspraak is altijd mogelijk binnen vijf werkdagen.

Pruik Zutphen

Er kunnen verschillende redenen voor haaruitval zijn. Haaruitval kan bijvoorbeeld komen door stress of een burn-out. Wanneer je last hebt van haaruitval, dan kun je bij ons terecht voor haarstukken. Deze geven je haar weer een mooie authentieke uitstraling. Daarnaast helpen wij ook mensen die volledig kaal zijn. Dit kan kortdurend zijn als gevolg van de bijwerkingen van medicijnen. Maar het kan ook langdurig zijn, vanwege een haarziekte. Je kunt bij ons dan terecht voor een pruik (haarwerk) in Zutphen. Deze kunnen wij speciaal op maat voor jou maken.

Pruiken op maat in Zutphen

Voor pruiken op maat in Zutphen zit je bij ons dus goed. Wanneer je interesse hebt, kun je contact opnemen en een afspraak inplannen. Wij werken in principe alleen op afspraak, zodat wij alle klanten de tijd kunnen geven. Klantevredenheid is voor ons namelijk zeer belangrijk. Lukt het je niet om fysiek naar Hairidentity te komen? Dat is geen enkel probleem, want wij kunnen naar je huis komen of naar het ziekenhuis. Voor meer informatie kun je onze website eens bekijken.

Alle haarwerken maken wij op maat

Persoonlijk advies

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek gaan we samen kijken naar een mooie en natuurlijke oplossing die bij je past en
waar jij je goed bij voelt.

Service bij chemotherapie

Bij een chemotherapie behandeling wordt het haarwerk kosteloos voor je gereserveerd. Mocht je haar niet uitvallen, dan ben je ons natuurlijk niets verschuldigd.

Thuis of in het ziekenhuis

Om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben werken wij op afspraak. Ben je niet in staat om ons te bezoeken dan komen we bij je aan huis of in het ziekenhuis.