Pruiken Zwolle

Als je last hebt van haarverlies, dan begrijpen wij goed dat dit heel vervelend is. Je haar is niet alleen een belangrijk onderdeel van je uiterlijk, maar ook van je identiteit. Haaruitval of andere problemen kunnen dan ook een laag zelfbeeld veroorzaken. Daarnaast bestaat er ook de kans dat je minder zelfvertrouwen hebt en je niet lekker in je vel zit. Gelukkig kunnen wij je helpen bij haarproblemen. Wij verkopen onder andere prachtige pruiken in Zwolle. We snappen dat het best lastig kan zijn om contact op te nemen, maar toch raden wij dit aan. In deze tekst gaan wij in op de kracht van onze service. Lees daarom snel verder.

Afspraak maken

Wij werken op afspraak om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben. Ben je niet in staat om ons te bezoeken, dan komen wij graag bij je aan huis of op het ziekenhuis. Een afspraak is altijd mogelijk binnen vijf werkdagen.

Pruik Zwolle

Haarproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Je kunt bijvoorbeeld denken aan stress, een burn-out en nog veel meer. Dit kan haaruitval als gevolg hebben. Gelukkig hebben wij prachtige haarstukken. Daarmee kunnen wij je natuurlijke haar aanvullen voor een vollere uitstraling. Uiteraard kun je ook te maken krijgen met volledige kaalheid. Dit kan een gevolg zijn van de bijwerkingen van medicijnen. Maar ook een haarziekte kan een oorzaak zijn. Wij kunnen de haarwerken speciaal op maat voor jou maken.

Pruiken op maat in Zwolle

Je zit bij ons goed voor pruiken op maat in Zwolle. Maar hoe gaan wij te werk? We beginnen altijd eerst met een vrijblijvende afspraak. We werken ook alleen op afspraak, zodat wij op die manier je alle aandacht kunnen geven. Dankzij onze vele ervaring kunnen wij je altijd van gepast advies voorzien. Als je fysiek niet bij ons langs kunt komen, dan kunnen wij je ook in je huis of ziekenhuis bezoeken.

Alle haarwerken maken wij op maat

Persoonlijk advies

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek gaan we samen kijken naar een mooie en natuurlijke oplossing die bij je past en
waar jij je goed bij voelt.

Service bij chemotherapie

Bij een chemotherapie behandeling wordt het haarwerk kosteloos voor je gereserveerd. Mocht je haar niet uitvallen, dan ben je ons natuurlijk niets verschuldigd.

Thuis of in het ziekenhuis

Om er zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben werken wij op afspraak. Ben je niet in staat om ons te bezoeken dan komen we bij je aan huis of in het ziekenhuis.