Wenkbrauwpoeder en permanent

Als gevolg van alopecia of een medische behandeling kunnen de wenkbrauwen dunner worden of zelfs helemaal uitvallen/verdwijnen. Wenkbrauwen geven je gezicht uitstraling en uitdrukking. Daarom is het heel belangrijk om daarin goed advies te krijgen. Er zijn zowel semi permanente als permanente oplossingen.

Een mooie semi permanente oplossing is een speciaal wenkbrauwpoeder van het merk Christian. Dit poeder is zeer geschikt voor mensen met alopecia of mensen die een medische behandeling moeten ondergaan.

Het poeder is in meerdere kleuren beschikbaar. Met sjablonen voor de juiste vorm. Het compacte poeder blijft echt een hele dag zitten. Zelfs bij douchen, transpiratie of aanraken. Graag geven wij je advies bij het kiezen van de juiste kleur en, wat nog net zo belangrijk is, de juiste manier van aanbrengen. Zodat het eindresultaat net echt lijkt.

Kies je voor een permanente oplossing, ga dan niet voor de eerste de beste. Maar laat je goed informeren en adviseren. Het aanbrengen van permanente make-up is meer dan een kunstje. Het is een vak!